AcasăLifestyleMondenSE MĂRITĂ IAR – Vezi cine este noul iubit afacerist al Angelinei...

SE MĂRITĂ IAR – Vezi cine este noul iubit afacerist al Angelinei Jolie

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE MĂRITĂ IAR  La doar șapte luni de la divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie iubește din nou și vrea să se mărite cât mai repede, fără să spună numele noii sale cuceriri.

Informația vine de la prietenii apropiați ai actriței care spun că Angelina s-a mutat deja în casa noului său iubit, un afacerist britanic în vârstă de 41 de ani.„Angelina se pregătește de nuntă”, a declarat un prieten de-al ei pentru „In Touch”, scrie B1.ro. 

Și Brad Pitt are o nouă relație

După despărţirea de Angelina Jolie, au apărut mai multe zvonuri legate de posibile relaţii de dragoste ale lui Brad Pitt.  Recent, Sienna Miller a fost surprinsă în compania actorului, iar o posibilă relaţie între cei doi nu a întârziat să apară. Cei doi au fost surprinşi în timp ce luau cină cu mai mulţi colegi de pe platourile de filmare ”The Lost City Of Z”, produs de Brad Pitt şi în care Sienna a jucat.

Nunta și divorțul

La începutul lui 2005, Jolie a fost implicată într-un scandal de Hollywood puternic mediatizat, fiind acuzată că este cauza divorțului actorilor Brad Pitt și Jennifer Aniston. S-a presupus că ea și Pitt ar fi început o idilă în timpul filmărilor pentru Mr. & Mrs. Smith (2005). Jolie a declarat în mai multe rânduri că acest lucru nu este adevărat, dar a mai spus că „se simțea îndrăgostită” la filmări; apoi, ea a explicat în 2005: „Să am o relație intimă cu un bărbat căsătorit, atunci când chiar tatăl meu a înșelat-o pe mama mea, nu este ceva ce aș putea ierta. Nu m-aș fi putut uita la mine în dimineața următoare după ce aș fi făcut asta. Nu aș fi fost atrasă de un bărbat care și-ar înșela soția sa.”

Jolie și Pitt nu au comentat public natura relației lor până în ianuarie 2006, atunci când Jolie a confirmat că este însărcinată cu un copil de la Brad Pitt. Ei au anunțat logodna lor în aprilie 2012, după șapte ani petrecuți împreună, și s-au căsătorit pe 23 august 2014, la reședința lor Château Miraval din Correns, Franța. Jolie a preluat numele lui Pitt după căsătorie.[48] Ca și cuplu, ei sunt numiți „Brangelina” de mass-media de divertisment și fac subiectul presei din întreaga lume.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA