AcasăActualitate112SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI – Locuința patronului Formulei 1, atacată...

SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI – Locuința patronului Formulei 1, atacată de huligani (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI  Petra Ecclestone, fiica celebrului patron al Formulei 1, a trecut prin momente groaznice. Locuința sa a fost atacată de doi huligani cu o sticlă incendiară. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care doi indivizi care aveau glugile trase pe cap au aruncat un cocktail Molotov în curtea vilei Petrei Ecclestone, aflată în luxosul cartier londonez, Chelsea.

 

SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI În imagini se vede cum sticla cu benzină se săparge de caldarâm iar flăcările se împrăştie peste tot, inlcusiv pe un SUV parcat în acel loc.

 

Reprezentanţii poliţiei spun că cei doi bărbaţi au afişat un profund dispreţ pentru siguranţa altora, nepunându-şi nicio clipă problema că dincolo de porţi s-ar putea afla o persoană care s-ar fi ales cu răni grave. Poliţia londoneză este pe urmele celor doi huligani care au pus la care atacul, anunță  Jurnalul.ro.

Amintim că recent soacra lui Bernie Ecclestone a fost răpită în Brazilia. În schimbul femeii indivizii care au tinut-o ostatică pe femeie au cerut o răscumpărare de 28 milioane de euro. Femeia a fost eliberată de poliţie fără să se plătească nicio sumă de bani iar cei doi răpitori, arestaţi.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA