AcasăActualitate112SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA – Un tânăr este căutat de polițiști după...

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA – Un tânăr este căutat de polițiști după ce și-a băgat familia în spital. Bărbatul a sunat apoi la 112 și a anunțat că se sinucide

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA  Un tânăr din județul Vaslui este căutat de polițiști de aproape 24 de ore după ce și-a băgat mama și sora în spital. Agresorul a sunat la numărul de urgență 112 după ce și-a bătut membrii familiei și a spus că se sinucide.

Polițiștii vasluieni desfășoară ample acțiuni de căutare a unui tânăr care este de negăsit din cursul serii de sâmbătă, atunci când și-a bătut sora de 12 ani și mama, iar apoi a dispărut fără urmă. Atât femeia cât și fiica sa au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde au fost diagnosticate cu politraumatisme prin agresiune.

La scurt timp de la comiterea agresiunii, vasluianul de 23 de ani a sunat la numărul de urgență 112 și s-a autodenunțat, afirmând, totodată, că se va spânzura. În consecință, autoritățile au intrat în alertă și forțe impresionante, însemnând polițiști, pompieri și cadrele medicale, au început să-l caute.

După câteva ore de căutări, rudele persoanei dispărute au anunțat că tânărul ar fi în viață și că le-a transmis că observă forțele de ordine cum îl căută. Deocamdată, bărbatul de 23 de ani nu a fost găsit, fiind continuate acțiunile pentru depistarea acestuia”, a declarat, duminică, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 23 de ani pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA