AcasăActualitateSE ÎNTÂMPLĂ LA OCNA ȘUGATAG - Investiție de 5 milioane de euro...

SE ÎNTÂMPLĂ LA OCNA ȘUGATAG – Investiție de 5 milioane de euro în turism

DISTRIBUIȚI

Un proiect important depus  prin Programul Operațional Regional de către Primăria Ocna Șugatag a fost admis. Proiectul investițional vizează dezvoltarea infrastructurii suport pentru cresterea potențialului turistic al stațiunii. Primarul Mihai Ivasiuk consideră că implementarea acestui proiect va fi extrem de importantă pentru dezvoltarea localității, relatează site-ul MaraMedia.

 

Valoarea totală estimată a proiectului de investiții este de 5.000.000 euro, 98% reprezentând finanțare nerambursabilă și 2% cofinanțarea beneficiarului.

 

Necesitatea implementării proiectului este justificată de starea actuala a infrastructurii rutiere la nivelul comunei, improprie pentru desfasurarea activităților de turism balneoclimatic și exploatarea reurselor naturale ale zonei.

 

”6 februarie a fost o zi istorică pentru Ocna Șugatag. În urmă cu un an am depus un proiect pe POR Cluj în valoare de 5 milioane de euro, se numește ETOS, Escelență în Turism Ocna Șugatag. Ieri s-a aprobat în urma vizitei din data de 31 ianuarie. Am avut o echipă serioasă din partea  POR-ului, a arhitecților și proiectanților. S-a constatat că nu s-a mințit, s-a făcut un proiect chiar bun, a fost validat cu 76,22 de puncte. Prin acest proiect eu consider că Ocna Șugatag va lua o amploare deosebită în turism și va fi perla Maramureșului în ceea ce înseamnă turismul în această zonă”, a declarat primarul comunei Ocna Șugatag, Mihai Ivasiuk.

 

Sursa info și continuarea articolului pe site-ul MaraMedia. 
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA