AcasăLifestyleMondenSE ÎNTÂMPLĂ LA NOAPTE - Trei fenomene astronomice vor lumina simultan cerul

SE ÎNTÂMPLĂ LA NOAPTE – Trei fenomene astronomice vor lumina simultan cerul

DISTRIBUIȚI

SE ÎNTÂMPLĂ LA NOAPTE Nu doar unul, ci trei dintre cele mai frumoase evenimente celestiale vor lumina cerul în noaptea de vineri spre sâmbătă.

SE ÎNTÂMPLĂ LA NOAPTE Vom avea pe cer o impresionantă convergență a lunii „de zăpadă”, a eclipsei de lună și a unei comete, toate în același timp, relatează Elite Daily, citat de Digi24 .

Aceste evenimente au farmecul lor într-un mod separat, dar impactul lor va crește acum că le avem pe toate în același timp.

„Snow Moon”, sau luna „de zăpadă, este luna plină din februarie și este denumită astfel deoarece fenomenul are loc atunci când de obicei ninge.

Eclipsa de lună este un fenomen care are loc în mod regulat și care este sau nu vizibilă în funcție de locul în care te afli la acel moment.

Eclipsa de lună are loc atunci când pământul trece drept prin fața soarelui, iar soarele ajunge să lumineze luna.

Soarele, Luna și Pământul sunt toate aliniate, iar luna este toată acoperită de o umbră, iar culoarea ei este de un roșu straniu.

Vineri acest fenomen va fi vizibil din Europa, Africa, o parte din Asia și America de Nord. Practic, în toată lumea, cu excepția Antarcticii și Australiei.

În plus, vinerea aceasta va fi vizibilă și Cometa 45P, care apare de fiecare dată la 5 ani și un sfert.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA