AcasăslolvaciaSE ÎNTÂMPLĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ - Agenda culturală a săptămânii 18-23 decembrie

SE ÎNTÂMPLĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ – Agenda culturală a săptămânii 18-23 decembrie

DISTRIBUIȚI

SE ÎNTÂMPLĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ Luni, 18 decembrie, începând cu ora 11.00, în Salonul Artelor va avea loc deschiderea celei de-a VI-a ediţii a Târgului Darurilor de Crăciun, eveniment organizat de Asociaţia NOD, cu sprijinul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”.

Este un eveniment creat pentru comunitatea băimăreană și constituie o oportunitate pentru artiștii români și chiar străini de a vinde și interacționa cu publicul, iar pentru vizitatori de a le cunoaște talentul și de a găsi lucruri deosebite.

Programul târgului este următorul: Luni, 11.00-19.00. Marți – Vineri, 9.00-19.00.
Oaspetele bibliotecii: Ileana Danci Horoba, Asociaţia NOD.

Miercuri, 20 decembrie, la ora 13.00, în Sala de conferinţe, Fundaţia Social-Culturală pentru Democraţie, „identitate, unitate, generozitate, acţiune” vă invită la prezentarea volumului de poeme postume intitulat „Exerciţiile fiinţei”, aparţinând lui Dumitru Iuga, alias Ion Bogdan.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Şcoala „Mihai Eminescu”, Săliştea de Sus, şi cu sprijinul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare.

Participă Gheorghe Pârja, Nicolae Iuga, Simion Iuga, recital realizat de Paul Antoniu.

Joi, 21 decembrie, la ora 13.00, în Sala de conferinţe, Colegiul de Arte Baia Mare în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” organizează un concert de Crăciun.

Performerii vor folosi intrumentele muzicale din Colecţia „Iosif Herţea”. Dirijor: Dorin Chereji, Colegiul de Arte Baia Mare.

Informaţii furnizate de Stefan Selek, bibliotecar, Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” Baia Mare

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA