spot_img
AcasăActualitateSE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREȘ! - Dialog halucinant între un șofer de microbuz...

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREȘ! – Dialog halucinant între un șofer de microbuz și niște elevi de clasa a 5-a: „Hri***** mă-*** astăzi! Nu înţelegeţi odată”

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREȘ! Un şofer al unui microbuz şcolar a fost surprins în timp ce îi umilea pe elevii de clasa a V-a. Dialogul halucinant a fost înregistrat de către un elev, iar mai apoi filmarea a fost postată pe reţelele de socializare. Şoferul microbuzului şcolar a fost deja sancţionat de către conducerea şcolii.

Să staţi cuminţi aicea. Hri***** mă-*** astăzi! Nu înţelegeţi odată, să staţi cuminţi aicea? Staţi odată cuminţi acolo! În curtea şcolii nu sunteţi cuminţi, dar aici staţi cuminţi, măi!”. Aşa li se adresează elevilor de clasa a V-a din Poienile de Sub Munte, şoferul care îi transportă cu microbuzul şcolar. Dialogul a fost surprins în timp ce tinerii mergeau la cursuri, la o şcoală din localitatea vecină, Repedea.

„Şcoala este ordonator terţiar de credite, directorul are la îndemână varianta cum îl sancţionează sau cum îl trage la răspundere pe şoferul microbuzlui. Directorul s-a întâlnit deja cu părinţii, elevii şi şoferul de pe microbuz pentru a vedea dacă este real sau nu dialogul”, a declarat Ştefan Oancea, primarul localităţii Poienile de Sub Munte. Şoferul conduce microbuzul şcolar din anul 2011 şi, potrivit directorului unităţii şcolare, se află la prima abatere.

Am luat măsurile necesare. Şoferul a primit o mustrare verbală şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să rotesc şoferii între ei. Am înţeles că era nervos că elevii stricau scaunele. Nu se vor mai întâmpla astfel de situaţii. Am văzut filmarea pe internet şi tot l-am convocat pe şofer la o discuţie”, a declarat Mihai Cin, directorul Şcolii Gimnaziale din Poienile de Sub Munte.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA