AcasăActualitate112SE ÎNTÂMPLĂ ACUM – Polițist împușcat în Bistrița

SE ÎNTÂMPLĂ ACUM – Polițist împușcat în Bistrița

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE ÎNTÂMPLĂ ACUM  Marți după-amiază, pe data de 12 iulie 2016, un polițist a fost împușcat într-o ambuscadă, în Bistrița-Năsăud.

Circulația este blocată în zona Subcetate și nimeni nu are voie să iasă din perimetru! Polițiștii au împânzit străzile din jur și nu permit accesul în zona respectivă. Se pare că este vorba de o acțiune de prindere a atacatorului de la bancă. Un polițist a fost rănit în ambuscadă!

SE ÎNTÂMPLĂ ACUM  Stare de asediu în zona Subcetate din Bistrița. Martorii de la fața locului spun că zona este împânzită de polițiști înarmați, inclusiv mascații. Pe centură coada de mașini este de peste 1 km. Nimeni nu are voie să iasă din perimetru. O femeie a fost încătușată iar un polițist a fost rănit ușor la o mână.

Polițistul Paul Ioan Andreica este cel care a fost împușcat, șeful de la Judiciar.

Individul care a tras focurile de armă a fost prins de polițiști! Femeia în curtea căreia a fost prins bărbatul a ajuns acasă exact după ce acesta a fost prins „la noi în curte l-au prins, dar nu știm exact dacă de aici a tras. Noi atunci ne-am întors acasă. În casă erau doar mama-soacră, surorile soțului și mai mulți copii minori. Toți sunt teferi”, a declarat femeia pentru Bistrițeanul.

Polițiștii încă nu lasă pe nimeni să se apropie, dar s-a restrâns perimetrul blocat, accesul fiind restricționat acum pe câteva străduțe din apropierea casei în care a fost prins bărbatul.

 

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA