AcasăActualitatePoliticSE ÎNFIINŢEAZĂ UN NOU PARTID - Un argeşean a înregistrat la OSIM...

SE ÎNFIINŢEAZĂ UN NOU PARTID – Un argeşean a înregistrat la OSIM marca #REZIST şi anunţă lansarea partidului cu acelaşi nume

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE ÎNFIINŢEAZĂ UN NOU PARTID. Un argeşean a înregistrat la OSIM marca #REZIST şi logo-ul aferent şi anunţă că a demarat procedurile de înfiinţare a unui nou partid care se va numi #REZIST.

SE ÎNFIINŢEAZĂ UN NOU PARTID. Potrivit OSIM, cererea de înregistrare a mărcii #REZIST aparţine unui argeşean şi a fost depusă pentru 8 clase de protecţie, inclusiv politică, publicitate, afaceri şi ziare.

„La sugestia unui prieten spaniol am decis să înregistrez la OSIM marca şi logo-ul #REZIST. Am demarat procedurile şi, de azi, putem spune că #REZIST este marca naţională înregistrată.

Pe modelul PODEMOS din Spania, am demarat deja procedurile de înfiinţare a unui nou partid care se va numi simplu #REZIST.

Suntem un grup de iniţiativă din care fac parte oameni cunoscuţi din România şi străinătate, care nu au fost membrii vreunui partid politic, câţiva tineri care au lucrat perioade scurte în Guvern dar şi oameni care au un cuvânt greu de spus în domeniile în care activează acum.

Da, sperăm să fie un fel de PODEMOS românesc şi aşteptăm să ni se alăture toţi cei care vor o schimbare reală şi radicală a modului de a face politică în România.

Nu ne vor interesa actualele partide, cu excepţia USR, partid de la care aşteptăm să migreze către noi pe toţi cei nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă acolo.

Având în vedere că marca #REZIST este protejată şi pentru alte domenii, nu numai zona politică, sperăm să putem folosi asta pentru a ne ajută în tot ceea ce ne-am propus”, a declarat C.U., argeşeanul care a înregistrat la OSIM marca #REZIST şi care anunţă înfiinţarea unui nou partid în România, potrivit ziarulprofit.ro.

Pe de altă parte, reacţia protestatarilor a fost una vehementă de respingere a acestei iniţiative.

Administratorii paginii de Facebook „Corupţia ucide”, pagină prin intemediul căreia s-au mobilizat o parte dintre protestatarii din Piaţa Victoriei, susţin că persoana care a înregistrat marca #REZIST ar fi chiar proprietarul site-ului ziarulprofit.ro, Iulian Uţă, fost lider UNPR Curtea de Argeş.

 

„Tot felul de oportunişti încearcă să profite şi să facă capital de imagine după o mişcare socială.

Un patron de ziar din Argeş, fix asta a făcut azi. Zice că mama lui l-a născut cu #rezist în braţe. Şi atunci ar trebui să fie marcă înregistrată pentru el, iar restul, pleaba care a ieşit la proteste să folosească acest logo şi text, dar cu acordul lui, dacă nu vrei să plăteşti amendă pentru drepturi de autor.

Are şi logo, deşi logo-ul #rezist a fost făcut de Luminiţa Dejeu de la de-clic.ro

Acest domn a mai zis că nu se opreşte aici, oare are de gând să atace în instanţă orice protestatar care poartă o insignă cu #rezist? Eşti penibil, şi tu şi partidul de unde ai apărut, UNPR.

Voi demonstraţi că nu ştiţi să construiţi ceva, va place doar să furaţi”, scriu administratorii paginii „Corupţia ucide”.

sursa INFO

sursa FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA