AcasăActualitate112SE ÎNDREPTA CĂTRE ORAŞUL NATAL - Deținutul evadat din Palatul de Justiţie...

SE ÎNDREPTA CĂTRE ORAŞUL NATAL – Deținutul evadat din Palatul de Justiţie Satu Mare a fost prins 

DISTRIBUIȚI

Deținutul care a evadat joi, 8 februarie, de la punctul de lucru din Palatul de Justiţie Satu Mare a fost prins lângă Oradea, în zona localităţii Biharia. Varga Adalbert s-a deplasat către locuinţa mamei sale, bolnavă de cancer.

Studiind profilul acestuia, poliţiştii au fost aproape siguri că se va îndrepta înspre zona de unde se trage. Mai ales că mama sa este bolnavă de cancer şi are şi o iubită tot din Oradea, scrie Portal SM.

Deşi aceste informaţii au ajuns la PortalSM încă din după-amiaza zilei de joi, s-a decis să nu se publice pentru a nu periclita desfăşurarea anchetei. Aşa cum s-a mai întâmplat şi câteva cazuri.

Deţinutul ar fi putut afla că poliţiştii sunt pe urmele lui şi ar fi putut acţiona altfel.

La fel s-a întâmplat şi în cazul crimei din Apa. Când fiul criminal ar fi putut dipărea dacă ştia că este suspectul principal.

Deţinutul va fi adus la Penitenciarul Satu Mare pentru a-şi finaliza pedeapsa, dar în paralel el va fi cercetat şi pentru noua sa faptă.

Cert este că nu va mai efectua muncă în regim semi-deschis. El a fost condamnat pentru tâlhărie. A ieşit din clădirea Palatului de Justiţie pe un geam.

sursa info şi foto Portal SM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA