AcasăAlteleEconomicSE IAU MĂSURI – Firmele neserioase de construcții de drumuri nu vor...

SE IAU MĂSURI – Firmele neserioase de construcții de drumuri nu vor mai putea obţine contracte publice o lungă durată de timp

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE IAU MĂSURI  Firmele din construcţii care nu au reuşit să ducă la bun sfârşit proiectele obţinute de la Ministerele Transporturilor, Dezvoltării Regionale sau de la primării nu vor mai putea obţine contracte publice timp de doi ani. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a prezentat deja premierului o listă a constructorilor neserioşi, potrivit Știri.TVR.ro.

„Lista cu antreprenorii care nu și-au făcut treaba și au avut penalități sau contractele anulate cuprinde 14 antreprenori. Lista va fi transmisă și la ANAP, pentru a fi publicată pe acea listă neagră, astfel încât timp de doi ani să nu mai poată participa la niciun fel de achiziție în România”, a afirmat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

„Va fi un cazier complet – nu numai cu cei care lucrează la Ministerul transporturilor. Sunt o mulțime care au nenorocit proiecte și la Ministerul Dezvoltării și în contracte direct cu autoritățile locale”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Se lucrează şi la o listă a companiilor care contestă licitaţiile, în mod frecvent, şi blochează astfel începerea proiectelor.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA