AcasăActualitateACTUALIZARE/ SE FACE DREPTATE! Tânărul din Maramureș care a ucis un câine...

ACTUALIZARE/ SE FACE DREPTATE! Tânărul din Maramureș care a ucis un câine cu o lopată, apoi a urcat clipul pe Tik-Tok, a fost REȚINUT

DISTRIBUIȚI

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care o persoană agresează un câine, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări, pentru identificarea persoanei care a comis fapta și luarea măsurilor legale care se impun.

În baza imaginilor video apărute în spațiul public și a informațiilor deținute, la data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au deplasat în localitatea Chelința, orașul Ulmeni.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr, de 19 ani, din Chelința, iar din cercetările efectuate s-a constatat că fapta s-ar fi săvârșit în localitatea Chelința.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și cei din Ulmeni s-au deplasat în zona ”Între plopi”, iar, într-un pârâu, a fost identificat cadavrul exemplarului canin care face obiectul sesizării.

Exemplarul canin a fost transportat la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Maramureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a mecanismului de producere a decesului.

Ieri, 12 decembrie, în urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 19 ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prev. de art. 25 alin. 3, lit. a din Legea nr. 205/2004 privind Protecția Animalelor.

Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, urmând să fie prezentat în fața instanței, în vederea pronunțării unei măsuri privative de libertate.

ACTUALIZARE:

Față de tânărul de 19 ani, din Chelința, reținut ieri, 12 decembrie, sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Foto: Presa SM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA