AcasăNews AlertSE FAC DE MÂNDRĂ MINUNE – PNL Maramureș, executat silit pentru neplata...

SE FAC DE MÂNDRĂ MINUNE – PNL Maramureș, executat silit pentru neplata unui chef organizat de Mircea Dolha

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE FAC DE MÂNDRĂ MINUNE  La sediul PNL Maramureş a fost înregistrată o notificare de executare silită pentru neplata unei facturi iniţiale de aproximativ 17.000 lei.

Din cauza neachitării în termenii contractului, factura a ajuns la aproximativ 26.000 lei – o clauză a contractului stabilind penalităţile de întârziere la 0,5% pe zi -, iar creditorul a solicitat plata de îndată a datoriei, în caz contrar anunţând executarea silită a contractantului, relatează în exclusivitate site-ul 2mnews.ro.

Datoria pe care PNL Maramureş refuză să o plătească provine din Balul Liberalilor 2016, manifestare organizată anual de PNL Maramureş la Hotel-Restaurant Mara din Baia Mare, şi constă din servicii de masă şi cazare.

Ediţia de anul trecut a avut loc în septembrie, în timpul desfăşurării Sărbătorii Castanelor, factura fiind semnată de Mircea Dolha, pesedistul care conduce PNL Maramureş până mâine când va fi înlocuit oficial, prin decizia Biroul Naţional, cu Ionel Bogdan.

Continuarea, aici: http://2mnews.ro/exclusiv-chef-cu-notificare-de-executare-silita-a-pnl-maramures-au-mancat-au-baut-dar-n-au-platit/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA