spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICSE DAU IN GAT CONTRABANDISTII: Ţigări în valoare 65.800 de lei confiscate...

SE DAU IN GAT CONTRABANDISTII: Ţigări în valoare 65.800 de lei confiscate la frontiera de nord dupa primirea unui pont (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Maramureş au descoperit şi confiscat aproximativ 7.500  pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 65.800 lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 14 aprilie 2015, la nivelul S.T.P.F. Maramureş s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.  Astfel, în baza unei informaţii primite de către lucrătorii noştri, conform căreia la un imobil de pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, se află o cantitate de ţigări de contrabandă, poliţiştii de frontieră s-au deplasat la adresa respectivă, unde domicilia cetățeanul român Vasile D., de 31 ani.
Fiind întrebat dacă are depozitate la domiciliu produse provenite din contrabanda, bărbatul a confirmat faptul că într-o anexă din curtea imobilului său se află 12 colete cu ţigări, pe care le-a predat de bunăvoie poliţiştilor de frontieră.
Bărbatul, împreună cu ţigările, a fost condus la sediul inspectoratului unde la inventariere a rezultat cantitatea de 7.479  pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit persoanei in cauza acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, iar la finalizarea cazului urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun. iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 65.800 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA