AcasăActualitatePoliticSE CAUTĂ "PURTĂTOR DE VORBE" - Un jurnalist, luat în calcul pentru funcţia...

SE CAUTĂ „PURTĂTOR DE VORBE” – Un jurnalist, luat în calcul pentru funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE CAUTĂ Sorin Grindeanu îşi caută purtător de cuvânt. Astfel, jurnalistul Claudiu Lucaci este luat în calcul de premier pentru funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, scrie Adevărul.

SE CAUTĂ Lucaci a avut o discuţie în acest sens, săptămâna trecută, la Palatul Victoria, cu şeful Executivului, însă nu a fost luată o decizie finală.

Claudiu Lucaci a mai fost purtător de cuvânt în guvernul Adrian Năstase. De asemenea, el a fost consul al României la New York şi consul general la Los Angeles, în guvernarea PSD.

Lucaci lucrează la TVR din 1994, iar în 2009 a fost detaşat de la Televiziunea Română la Ministerul Tineretului şi Sporturilor, condus atunci de Monica Iacob Ridzi, în funcţia de director de comunicare.

În 2012 Claudiu Lucaci a fost numit în funcţia de director de ştiri la Televiziunea publică, funcţie din care a fost demis în primăvara lui 2015, după ce a picat examenul de reevaluare. Iniţial, el obţinuse punctaj de trecere, dar Stelian Tănase, preşedinte director general la acea vreme la TVR, a decis reevaluarea lui Lucaci în urma unei contestaţii prin care unul dintre membrii din Consiliul de Administraţie l-a acuzat pe Lucaci că a plagiat lucrarea unei colege.

El a contestat demiterea în instanţă şi a câştigat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA