AcasăEvenimentSE CAUTĂ PARTICIPANȚI - Asociația Esperando anunță selecția a opt tineri pentru...

SE CAUTĂ PARTICIPANȚI – Asociația Esperando anunță selecția a opt tineri pentru un proiect de mobilitate în Slovenia

DISTRIBUIȚI

SE CAUTĂ PARTICIPANȚI  Asociația Esperando din Baia Mare anunță selecția a opt tineri cu vârste între 14 și 18 ani pentru participarea la proiectul de mobilitate de tineret „Melt down the (sub)cultural iceberg”, care va avea loc în Slovenia (Postojna), în perioada 7-15 iulie 2019.

Proiectul, la care vor participa, în total, treizeci de tineri din Slovenia, Finlanda și România, este axat pe diversitate culturală și pe diminuarea stereotipurilor și prejudecăților legate de subculturi muzicale (rock, rap, goth, punk, ska etc.), iar participanții vor fi deopotrivă apartenenți ai acestor subculturi și persoane care nu au nicio legătură cu domeniul.

Cazarea, masa, transportul și participarea la activități ale tinerilor sunt gratuite. Grupul din România va fi însoțit de două persoane cu vârste peste 27 ani, din partea Asociației Esperando.

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.

 

Găsiți mai multe informații despre mobilitate și proiect pe pagina de Facebook a Asociației Esperando: www.facebook.com/asociatia.esperando. Persoană de contact: Ioana Filipaș ([email protected] / 0741.308.342)

 

*Asociația Esperando este o organizație non-profit a persoanelor cu dizabilități și a părinților copiilor cu dizabilități. Esperando oferă neîntrerupt, zi de zi, din anul 2001, servicii sociale profesioniste, integrate, holistice, personalizate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu afecțiuni/ dizabilităţi fizice și asociate. Acestea includ recuperare, educație, psihoterapie, pregătire pentru viață, activități artistice, manuale și de creație, participare în comunitate. 

Activitățile Asociației pot fi urmărite pe Facebook:  www.facebook.com/asociatia.esperando/ 

Misiunea Asociației Esperando este de a aduce împlinire vieții celor cu afecțiuni/ dizabilități fizice, înlăturând incertitudinile și temerile legate de viitor.

 

Comunicat de presă Asociați Esperando

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA