AcasăActualitateSE CAUTĂ JUNIORI! – Academia Minerul organizează o selecție pentru completarea loturilor...

SE CAUTĂ JUNIORI! – Academia Minerul organizează o selecție pentru completarea loturilor de jucători U19 și U17

DISTRIBUIȚI

SE CAUTĂ JUNIORI!  Academia Minerul prinde contur pe zi ce trece. După ce au obținut promovarea în Liga a III-a de fotbal cu echipa de seniori, conducerea clubului acordă acum atenție sporită și celor mai mici dintre sportivii băimăreni. Tinerii fotbaliști au acum ocazia să prindă un loc într-una dintre echipele de juniori ale clubului.

Copiii și juniorii băimăreni sunt așteptați la selecția organizată de Minerul Baia Mare pentru completarea loturilor de jucători Under 19 și Under 17.

Conștienți de necesitatea atenției sporite, acordate centrului de copii și juniori, singura echipa din oraș ce poate oferi continuitate la nivel de seniori organizează selecție pentru completarea loturilor de jucatori la juniori republicani Under 19 și 17.  În zilele de miercuri, joi și vineri de la ora 17.30, la stadionul “Viorel Mateianu”.

Din acest an competițional clubul își propune sa aibă la nivelul juniorilor piramida sportiva completa, respectiv Under 19, 17, 15, 13 și 11 (juniori A, B, C, D și E). Menționam ca toate cheltuielile privind pregătirea și participarea competițională revin în sarcina clubului, din partea sportivilor nefiind percepută nicio taxa”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a clubului Minerul Baia Mare.

 

ActualMM

 

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA