Acasăsinucidere maramuresSE ASCUNDEA DE MAI BINE DE 10 ANI - Un periculos membru...

SE ASCUNDEA DE MAI BINE DE 10 ANI – Un periculos membru al mafiei italiene a fost prins

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE ASCUNDEA DE MAI BINE DE 10 ANI  Unul dintre cei mai căutaţi fugari a fost capturat, după 10 ani, în Mexic. Anunţul a fost făcut, vineri, de biroul procurorului general mexican. 

SE ASCUNDEA DE MAI BINE DE 10 ANI Giulio Perrone, 64 de ani, născut în localitatea italiană Gragnano, figura cu o alertă roșie în baza Interpol pentru „probabila sa responsabilitate în traficul internațional de cocaină”, scrie Agerpres.

De asemenea, era considerat membru de „prim nivel” al mafiei napolitane și figura „pe lista fugarilor cei mai căutați de guvernul italian de acum mai bine de zece ani”, a detaliat procuratura mexicană, care a precizat că Perrone a fost condamnat la aproape 21 de ani de închisoare în Italia.

Giulio Perrone, 64 de ani, a fost arestat în Ciudad Madero, din nord-estul Mexicului, teritoriu al grupurilor de crimă organizată precum Los Zetas și Cartelul Golfului. El avea documente de identificare false.

Mexicul l-a predat pe Perrone autorităților italiene fără proceduri de extrădare deoarece el se afla în țară fără autorizație, a arătat biroul Procurorului General, într-un comunicat.

Conform procurorilor, capturarea lui Giulio Perrone a fost rezultatul unei „ample” investigații în colaborare cu autoritățile italiene.

Perrone are o sentință de închisoare de 20 de ani, 11 luni și 8 zile, în așteptare, la Napoli, Italia, a mai arătat biroul citat.

sursa INFO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA