AcasăEvenimentSportSE APROPIE DE OBIECTIV – Știința Explorări a câștigat la Bacău și...

SE APROPIE DE OBIECTIV – Știința Explorări a câștigat la Bacău și rămâne în cărți pentru calificarea în play-off

DISTRIBUIȚI

SE APROPIE DE OBIECTIV Știința Explorări încheie turul campionatului cu o victorie, care o menține în cărți pentru calificarea în grupa 1-6, la finalul sezonului regulat.

Băimărenii au început foarte prost meciul de la Bacău și au pierdut primul set fără drept de apel, cu 25-18. Lucrurile s-au inversat în setul secund și Explorări s-a impus cu același scor, 25-18. Oaspeții au menținut ritmul și în debutul setului 3, desprinzându-se rapid la 4-0. Băcăuanii au întors însă rapid scorul și la primul timp tehnic de odihnă conduceau cu 8-7.

În continuare echilibrul s-a menținut până la scorul de 19-19, după care elevii antrenați de Marius Botea și Sorin Pop au preluat ostilitățile, adjudecându-și setul cu 25-21. În setul 4, care avea să fie și ultimul, gazdele au avut o ultimă zvâcnire la început când au condus cu 3-0, după care băimărenii au fost de neoprit și au câștigat cu 25-16.

6q7q854w3w

Deși victoria oaspeților a fost până la urmă una clară, partida nu a fost lipsită de evenimente, brazilianul Alan Barbosa văzând atât cartonașul galben, cât și pe cel roșu, pentru proteste la adresa arbitrilor.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): ”Mă bucur că am câștigat un meci pe care ni l-am făcut noi greu la început. Apoi am servit foarte bine, procedeu cu care am pus mari probleme gazdelor, și ne-am putut organiza jocul cu mai multă exactitate. N-am făcut un tur de campionat strălucit, dar este important că ne-am păstrat șansele de calificare în grupa 1-6. Pentru a ne realiza însă obiectivul, trebuie să jucăm în continuare mult mai bine decât am făcut-o până acum”.

În urma acestei victorii, Explorări a urcat pe locul șase, are 16 puncte, la egalitate cu CSM București.

Meciul de la Bacău a reprezentat pentru Știința Explorări o ultimă repetiție cu public, înaintea primei manșe a disputei cu Hapoel MATE ASHER-AKKO (campioana Israelului) din cadrul 32-imilor Cupei CEV. Întâlnirea este programată în sala polivalentă din Baia Mare, miercuri 7 decembrie, de la ora 18.

Știința Bacău – Știința Explorări Baia Mare 1-3 (18, -18, -21, -16)

Bacău: Ivkovic 3p, Csoma 17p, Cimili 5p, Marinca 6p, Vițelaru 9p, Someșan 13p, D. Ghimeș (libero). Au mai jucat: Sărăcuțu 1p, Lazăr, A. Voinea, Purice 1p, Cazacu și Todoruț (libero). Antrenori: Cornel Păduraru și Eusebiu Țurcanu.

Explorări: Kaszap, Cherbeleață 24p, Kovacs 6p, Coasă 11p, Didorciuc 14p, Țuțea 8p, Domingos (libero). Au mai jucat: Râpeanu 1p, Lupu și Socaciu. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Ioan Bârsan și Cornel Gorban (Iași). Observator FRV: Mihai Marin (Ploiești).

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA