AcasăNews AlertSE ANUNȚĂ VREMURI BUNE - Primarul Cherecheș s-a întâlnit cu handbaliștii de...

SE ANUNȚĂ VREMURI BUNE – Primarul Cherecheș s-a întâlnit cu handbaliștii de la Minaur și asigură liniștea la club. Azi băieții speră la victorie cu CSM Făgăraș de la ora 18.00 la Sala Polivalentă Lascăr Pană

spot_img

DISTRIBUIȚI

Consiliul de Administrație al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare a decis în data de 22 februarie modul de funcționare administrativ – economic și sportiv pentru acest sezon și strategia pe termen scurt, până la mijlocul anului 2020. Consiliul a instalat și noua conducere, iar în baza situației din ultimele luni, însă și a schimbărilor din ultima vreme, primarul Cătălin Cherecheș a decis să verifice zilnic activitatea administrativă de aici în următoarea perioadă.

Mi-am dorit să mă întâlnesc cu cu jucătorii de la Minaur și să discut cu ei, să simtă susținerea mea și sprijinul autorității locale. M-am întâlnit cu ei aseară și prima rotiță pe care am pus-o în mișcare a fost suportul financiar, respectiv achitarea obligațiilor față de jucătorii de la cele trei echipe, dar și a furnizorilor de bunuri și servicii. Băieții joacă astăzi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă Lascăr Pană în compania celor de la CSM Făgăraș. Este etapa cu numărul XX din Liga Zimbrilor. Toți ne dorim ca finalul meciului să fie unul favorabil municipiului Baia Mare. Să îi susținem pe băieții noștri, în sală sau doar cu gândul, orice sprijin moral este binevenit. Hai, Minaur!”, arată Cătălin Cherecheș printr-o postare pe Facebook.

Etapa cu numărul XX din Liga Zimbrilor este disputată de Minaur Baia Mare în fața propriilor suporteri, relatează site-ul echipei (www.minaur.ro). Miercuri, 27 februarie, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou va juca partida împotriva celor de la CSM Făgăraș. Confruntarea are loc cu începere de la ora 18:00 în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

CSM Făgăraș ocupă locul X în clasament, cu o poziție mai jos de Minaur Baia Mare. În tur, confruntarea dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 24-24.

Foarte multe nu ar mai fii de spus după parcursul nostru din acest început de an. Dar, dacă avem caracter în aceste momente neplăcute, vom reuși să trecem peste perioada asta dificilă. Până la urmă, în momentele astea grele trebuie să dăm dovadă că suntem uniți și că ne dorim să mai corectăm din impresia proastă pe care am lăsat-o în ultima perioadă”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei masculine de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Intrarea suporterilor la partida dintre Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17:00, de la casa de bilete din incinta Sălii Polivalente „Lascăr Pană”, se mai arată pe minaur.ro.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA