AcasăEvenimentSE ANUNȚĂ ATMOSFERĂ! - Show de zile mari cu Subcarpați, la Muzeul...

SE ANUNȚĂ ATMOSFERĂ! – Show de zile mari cu Subcarpați, la Muzeul Satului din Baia Mare. Ce surprize mai pregătesc organizatorii evenimentului MândrIE Maramureșeană

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ajunsă la ediția cu numărul 7 al unui eveniment deja bine-cunoscut în Baia Mare, MândrIE Maramureșeană, promite să nu dezamăgească nici în acest an. La finalul lunii iunie, băimărenii și maramureșenii vor avea parte de un adevărat spectacol: de la tradiționalul târg „Făurit cu MăiestrIE” și până la proiecții de film, ateliere pentru copii și concerte.

Una dintre surprizele organizatorilor constă într-un concert ce se anunță a fi unul de zile mari: Subcarpați vin să încingă atmosfera la Muzeul Satului din municipiu!

Ediția din acest an este despre magIE, despre trei zile în care veți trăi cele mai frumoase clipe construite în jurul tradițiilor și frumoaselor obiceiuri din Maramureș. Vă promitem o călătorie culturală de neuitat presărată cu momente de muzică între clasic și tradițional, proiecție de film, concerte, ateliere pentru copii, o nouă ediție a târgului nostru „Făurit cu MăiestrIE” și multe alte surprize. Suntem onorați să o avem alături de noi, în 2021 pe Diana Cârlig, o maramureșeancă frumoasă foc și extrem de talentată care a acceptat provocarea noastră de a fi imaginea acestei ediții. Vă propunem un eveniment dedicat bucurIEi, recunoștinței, dar și sărbătoririi straielor populare create cu atâta migală de generații de maramureșeni”, spun organizatorii.

“MândrIE maramureșeană” este un eveniment finanțat exclusiv din fonduri private ajuns la cea de a VII-a ediție organizat de un grup de tineri, dedicat transmiterii, asimilării și valorificării culturii maramureșene în vederea păstrării și conservării tradițiilor, obiceiurilor și simbolisticii maramureșene, dar și promovării Maramureșului din punct de vedere turistic.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA