AcasăActualitatePoliticSe agită spiritele: PNL cere PSD, UNPR şi PC să anuleze toate...

Se agită spiritele: PNL cere PSD, UNPR şi PC să anuleze toate documentele referitoare la înfiinţarea USD

DISTRIBUIȚI

Continuă scandalul în interiorul USL declanşat odată cu înfiinţarea USD. Preşedintele Partidului Naţional Liberal Maramureş, Ovidiu Nemeş, a participat marţi la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. În urma şedinţei, s-a hotărât ca partidul condus de Crin Antonescu să îşi menţină propunerile pentru posturile de miniştri care îi revin în cadrul Cabinetului Ponta: ministrul Sănătăţii – Cristian Buşoi, Klaus Iohannis – ministru de Interne şi vicepremier, Eugen Nicolăescu – ministru de Finanţe şi Teodor Atanasiu – ministrul Economiei.

„În cadrul şedinţei s-a mai stabilit că noi, liberalii, vom solicita respingerea cât mai urgentă a proiectului de lege privind amnistia şi graţierea şi vom cere adoptarea urgentă, la nivel parlamentar şi guvernamental, a măsurilor referitoare la neimpozitarea profitului reinvestit şi la reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator.

Cel mai important de evidenţiat este faptul că, potrivit unui articol din protocolul USL, părţile nu vor accepta sau iniţia participarea separată în alianţe electorale, fără vreo menţiune că acest articol se referă la alegeri prezidenţiale, parlamentare sau europarlamentare. În acest sens, PNL cere PSD, UNPR şi PC să anuleze imediat toate documentele referitoare la înfiinţarea USD, pentru că acestea contravin într-un mod flagrant protocolului USL. PNL este în continuare acolo unde a fost mandatat de cetăţeni”, declară preşedintele PNL Maramureş Ovidiu Nemeş.

Partidul Naţional Liberal a fost, este şi va rămâne un partener loial şi sincer în cadrul Alianţei, drept urmare solicită aliaţilor săi să acţioneze în acelaşi mod. „Le-am promis oamenilor că vom lucra împreună, că vom reintroduce sentimentul onoarei în politică. Acesta este mandatul primit de PNL de la români, pe care noi îl vom susţine în continuare”, mai precizează preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA