AcasăActualitate112SCUZE - Ce spune o educatoare care a fost filmată când își...

SCUZE – Ce spune o educatoare care a fost filmată când își lovea elevii (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

SCUZE Mihaela Ciornea, educatoarea care predă la o grădiniţă din satul Poiana, comuna Vrîncioaia, judeţul Vrancea, și a fost filmată în timp ce lovea copiii în clasă, se scuză spunând că și-a ieșit din fire.

SCUZE Mihaela Ciornea, educatoarea filmată, în cursul zilei de vineri, în timp ce îi lovea pe cei mici şi ţipa la ei, scenele fiind înregistrate cu telefonul mobil de o mămică și prezentate de Monitorul de Vrancea, a recunoscut că l-a lovit pe unul dintre copii, motivând că şi-a „ieşit din fire”.

„Este foarte adevărat, dar eu mă gândesc că ar fi mai bine dacă v-aţi deplasa la faţa locului luni, vor fi şi părinţii, şi copiii.

Putem vorbi altfel, în cunoştinţă de cauză. Doamna care a filmat, a filmat doar momentul (n.r – bătaia), dar trebuia să filmeze şi momentele precedente. Sunt dedesubturi.

Ştiu cu cine am de-a face şi am recunoscut greşelile şi ieşirile, pot să le justific. Este singurul copil care a fost aşa.

Dacă sunt vinovată, sunt vinovată. Îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am făcut. Dar mă bazez pe prezumţia de nevinovăţie… mi-am ieşit din fire”, a declarat aceasta, pentru Monitorul de Vrancea.

„Dacă te mai ridici, iei bătaie. Te dezbrac. Poate să mă ia poliţia, în secunda doi. Te dezbraci şi te trimit acasă”, acestea sunt cuvintele adresate de educatoare.

Inspectorul Ion Ionaşcu, din cadrul Inspectoratului Şcolar Vrancea, a declarat că va analiza faptele. „În funcţie de gravitatea lor şi de timpul pe care îl avem, vom merge acolo şi vom vedea care este situaţia”, a tinut să precizeze acesta.

citeşte şi TÂLHARI LA 15 ANI – Şapte tineri prinşi după ce au terorizat doi bătrâni pentru un câţiva bani

Mai mult, directorul Şcolii Vrîncioaia, Nicuşor Caloian, a declarat, tot pentru sursa citată, că a stat de vorbă cu educatoarea în cauză, dar a precizat că nu a putut schimba prea multe vorbe cu aceasta pentru că este „mai emotivă şi s-a panicat”.

https://www.youtube.com/watch?v=u1jTppV1r-U

Cu toate acestea, bărbatul a promis că va demara o ”anchetă internă, riguroasă” şi că „vinovatul va fi sancţionat”.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA