AcasăEvenimentSportSCURT, DOAR ÎN TREI MECIURI – Știința Explorării a terminat pe locul...

SCURT, DOAR ÎN TREI MECIURI – Știința Explorării a terminat pe locul patru după ce a pierdut finala mică

DISTRIBUIȚI

Știința Explorări a încheiat campionatul pe locul 4, după ce a pierdut finala mică cu Arcada Galați cu scorul general de 3-0.

Pornind cu avantajul celor două partide câștigate pe teren propriu cu 3-1 și 3-0, Arcada s-a impus și în Baia Mare sâmbătă seara, după un joc spectaculos, condimentat cu răsturnări spectaculoase de scor. Gălățenii au obținut astfel medaliile de bronz și alături de băimăreni vor juca în ediția următoare a Cupei CEV.

Știința Explorări a încheiat un sezon bun în care în afara ocupării locului 4 în campionat a disputat și finala Cupei României, în condițiile în care anul trecut s-a clasat pe locul 8 în ierarhia diviziei A1.

Știința Explorări – Arcada Galați 2-3 (-24, -20, 13, 15, -12)

Explorări: Toth 1p, Cherbeleață 25p, Bălhăceanu 9p, Didorciuc 9p, Kovacs 11p, Coasă 17p, Barbosa (libero). Au mai jucat: Râpeanu 3p și Socaciu. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Arcada: Despotovski 3p, de Pra 18p, Suson 14p, Pașcan 19p, Cerșemba 6p, Marquez 11p, Cristudor (libero). Au mai jucat: Muscină, Zahar și Dumitrache. Antrenori: Neculai Harabagiu și Marian Apostu.

Au arbitrat: Silvian Lungu (București) și Alin Mateizer (Ploiești). Observator FRV: Angheluș Cotoanță (București).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA