Acasă News Alert SCRISORILE PRIMARULUI - Vezi ce le transmite băimărenilor Cătălin Cherecheș în cea...

SCRISORILE PRIMARULUI – Vezi ce le transmite băimărenilor Cătălin Cherecheș în cea mai recentă scrisoare: “M-au lovit, dar nu m-au ucis!”

DISTRIBUIȚI

Zilnic aproape, Cătălin Cherecheș transmite câte o scrisoare băimărenilor. Cea mai recentă, din 29 mai 2016, a fost postată de echipa sa în această dimineață pe contul lui oficial de Facebook.

Vă redăm integral coținutul scrisorii:

“Duminică. Am ascultat cu bucurie slujba de la Patriarhie, după ce am auzit clopotele bisericii de aici pe care, din păcate, nu pot să o frecventez. Dar chiar și din celulă, rugăciunea mea e precum în fața altarului. După prânz am mers la o întâlnire cu avocatul meu și am fost încântat să mă întâlnesc cu câțiva băimăreni încarcerați aici. M-a emoționat că au venit să mă salute, să dea mâna cu mine. M-am simțit puțin acasă. La vorbitor era o familie din Baia Mare care își aștepta copilul să-l vadă, să-l audă. Când m-au zărit, oamenilor li s-a luminat fața. M-am bucurat și eu și ei. Oamenii, tare simpatici, mi-au zis că mă așteaptă acasă, că mă votează. Le mulțumesc tuturor pentru astfel de gesturi. Afară, ele par mici. De multe ori le uiți sub tumultul vieții agitate, dar aici nici nu vă imaginați ce valoare au în sufletul meu.

Mi-am propus de luni să vă scriu puțin despre proiectele pe care vi le-am trimis încadrate în broșura Baia Mare 2021. Sunt câteva idei pe care vreau să vi le prezint mai în detaliu. Mai ales proiectele economice, cele pentru tineri și cel pentru cei care revin acasă din străinătate. Pentru gândul meu ca în 2019 să devenim un oraș de 200.000 de locuitori cu o mai mare importanță regională. Am scris și am gândit cu toată dragostea, priceperea și pasiunea mea aceste proiecte. Cele 30 pentru Baia Mare și 5 capitole pentru Maramureș. Este un adevărat manual de dezvoltare durabilă și eficientă a unui oraș.

Vreau ca împreună să punem în operă fiecare detaliu al acestor gânduri și proiecte. Vreau să continuăm renașterea orașului și pe același model al județului. Dar vă rog să vă gândiți că nu pot doar de unul singur. Am nevoie de voi și de o echipă în Consiliul Local și Consiliul Județean. De aceea vă rog să dați echipei mele din Coaliția pentru Baia Mare votul vostru. Sunt oameni serioși, profesioniști, iubitori de Baia Mare și Maramureș. Tineri sau oameni cu experiență. Profesori, medici, urbaniști, economiști, juriști. I-am ales cu multă atenție, gândindu-mă la ce avem de făcut împreună în următorii ani.

Trece greu weekend-ul după ziduri, dar scriindu-vă, făcând planuri pentru oraș, timpul zboară. Săptămâna viitoare, spre sfârșit, poate Dumnezeu ne aduce împreună. Îmi doresc mult să vă revăd. Oricum, sigur vin să votăm împreună pentru Baia Mare și pentru Maramureș. Va fi o săptămână a campaniei murdare și disperate pe care o vor face toți politrucii care m-au adus aici. Voi știți ce ne leagă, ce am construit împreună, ce am simțit împreună. Voi știți cine sunt și cât de mult vă iubesc pe voi și orașul. Voi nu puteți fi păcăliți de unii care, nefăcând nimic până acum în viața lor, s-au trezit lovindu-mă mârșav, să se viseze consilieri sau unii chiar mai mult. M-au lovit, dar nu m-au ucis. De aici sigur ies curând. Și așa cum vă spuneam, ies cu fruntea sus, demn, hotărât și puternic.

Doamne ajută!

Cătălin”

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA