AcasăActualitate112SCRISOAREA POLIŢIEI ROMÂNE PENTRU ŞOFERI -  "Nu este plăcut să mergi la rudele...

SCRISOAREA POLIŢIEI ROMÂNE PENTRU ŞOFERI –  “Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste”

DISTRIBUIȚI

SCRISOAREA POLIŢIEI ROMÂNE PENTRU ŞOFERI Din ce în ce mai mulți șoferi se plâng de controalele tot mai dese ale Poliției Rutiere.

Însă, agenții rutieri au postat un mesaj explicativ, pe site-ul Poliției Române, prin care vor să dea de înțeles că vor binele conducătorilor auto, dar și a familiilor acestora, nu să îi “vâneze” cu radarele sau îi amendeze. În concluzie… doar cine greșeste, plătește!

De exemplu, aproape 2.000 de șoferi au rămas fără permise de conducere în minivacanța de Sfânta Maria. Polițiștii au prins sute de vitezomani și șoferi băuți.

“Dragă şoferule, noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, îți cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că ținem la tine și la familia ta.

Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste. Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță, acolo unde își dorește. Îți mărturisim că dorința fiecărui polițist aflat în stradă e să împartă zâmbete și nu amenzi.

Pentru că avem încredere în tine că te poți purta pe șoselele din România la fel cum te porți în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în trafic pentru a te proteja!”, este mesajul polițiștilor pentru șoferii revoltați.

citeşte şi BĂIMĂREAN CU TUPEU – Prins de polițiști în timp ce circula haotic cu ATV-ul, mort de beat și fără permis, pe DJ 193

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA