AcasăEvenimentSportSCOR DE RUGBY ÎN PRIMA ETAPĂ - CS Minaur Baia Mare –...

SCOR DE RUGBY ÎN PRIMA ETAPĂ – CS Minaur Baia Mare – ACS Crișul Chișineu Criș: 44-17 (21-10)

DISTRIBUIȚI

SCOR DE RUGBY ÎN PRIMA ETAPĂ Meci fără istoric în prima etapă a Diviziei A, seria B. Echipa feminină a CS Minaur Baia Mare a câștigat categoric confruntarea cu ACS Chișul Chișineu Criș.

Desfășurat în prezența a aproximativ 500-600 de suporteri, meciul a părut că va fi echilibrat în primele 4-5 minute.

Pentru adversarele noastre au fost singurele momente în care au reușit să se mențină aproape.

A urmat un galop de sănătate în care băimărencele au reusit ”consecutive” de 4 și chiar 6 goluri.

Practic, în prima repriză miza a fost aceea de a avea în permanență un număr dublu de goluri marcate, față de cele primite (8-4, min. 10; 12-6, min. 16; 14-7, min. 20; 20-10, min. 29). La pauză scorul înregistrat pe tabelă a fost de 21-10.

Arădencele sunt cele care marchează primele în a doua parte, însă de aici și până la final acestea concretizează pe tabelă în medie un gol la 5 minute.

Fetele noastre reușesc să înscrie din nou câte 4,5,6 goluri consecutive, astfel încât obiectivul a rămas doar acela de a depăși 40 de goluri marcate.

O repriză secundă fără istoric și fără miză în care am mai introdus mingea în poartă de 23 de ori și am primit doar 7 goluri. Scor final 44-17.

Antrenoarele Simona Maior Pașca și Ioana Marta au rulat întreg lotul și singurele care nu și-au înscris numele pe lista marcatoarelor au fost portărițele.

S-a jucat din nou foarte bine pe extreme de unde s-au marcat nu mai puțin de 18 goluri. E adevărat că la fel de bine a mers și jocul pe contraatac, cel puțin jumătate din goluri fiind marcate astfel și datorită unei apărări eficiente care a interceptat multe mingi pe atacul adversarelor.

S-a și ratat destul de mult, însă în condițiile diferenței liniștitoare de scor acest lucru nu a afectat jocul echipei.

De remarcat pofta de joc a Alexandrei Pricop, care a fost golghetera meciului cu 8 reușite.

CS Minaur Baia Mare – ACS Crișul Chișineu Criș: 44 – 17 (21 – 10)

Arbitri: Bogdan Gherman si Florin Horoba (Bistrița)
Aruncari de la 7m: 5/2 (transformate 5-2)
Minute de eliminare: 2/8

CS Minaur: Portari: Cristina Enache (7 intervenții), Andreea Nastasă (13), Monica Rusu (8) Alexandra Pricop – 8 goluri (2 din 7m), Iulia Bledea – 6 (1 din 7m), Andrada Preda – 6, Andreea Tecar – 5 (1 din 7m), Andreea Lipară – 4, Yuliia Zaremba – 3, Andryana Naumenko – 2, Daiana Gaiu – 2, Yuliia Poradnyk – 2, Mariana Mykytei – 2, Cristina Andrita – 2 (1 din 7m), Oana Bondar – 1, Oana Bidascu – 1. Antrenor principal – Simona Maior Pașca, antrenor secund – Ioana Marta.

În etapa următoare fetele joacă în deplasare cu CS Dacia Mioveni 2012, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17.00.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA