AcasăEvenimentSportSCOR APROAPE SIMETRIC – Știința Explorări a venit cu trei puncte de...

SCOR APROAPE SIMETRIC – Știința Explorări a venit cu trei puncte de la Dej

spot_img

DISTRIBUIȚI

Trei puncte prețioase obținute de Știința Explorări pe terenul vechii rivale Unirea Dej. Băimărenii au controlat partida și au avut emoții doar în ultimul set pe care l-au câștigat după o frumoasă cursă de urmărire a gazdelor, care au condus cu 10-4 și 20-16.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): Suntem foarte fericiți că am obținut această victorie, în fața unei echipe care ne-a pus probleme mereu în ultimii ani. Acest succes ne conferă o anumită liniște, deoarece acum suntem cu un pas mai aproape de turneul pentru locurile 1-4.

În etapa următoare, programată sâmbătă 5 martie, Știința Explorări va juca pe teren propriu cu CSVM Zalău. Meciul se va disputa de la ora 16.30 în sala de sport a școlii gimnaziale Vasile Alecsandri.

Unirea Dej – Știința Explorări Baia Mare 0-3 (-21, -21, -22)

Unirea: Dascălu, Rocamora 18p, Dincă 9p, Mihălescu 7p, Mocanu 8p, Rus 3p, Kantor (libero). Au mai jucat: Gemănariu, Fuzeși și Gavriș (libero). Antrenori: Ovidiu Macarie și Tiberiu Szilagy.

Explorări: Râpeanu 3p, Cherbeleață 10p, Bălhăceanu 12p, Didorciuc 9p, Kovacs 6p, Coasă 9p, Domingos (libero). Au mai jucat: Veber, Nagy și Toth. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Darius Meșca (Zalău) și Constantin Botezatu (Piatra Neamț).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA