AcasăEvenimentSportSCOR APROAPE SIMETRIC – Știința Explorări a venit cu trei puncte de...

SCOR APROAPE SIMETRIC – Știința Explorări a venit cu trei puncte de la Dej

DISTRIBUIȚI

Trei puncte prețioase obținute de Știința Explorări pe terenul vechii rivale Unirea Dej. Băimărenii au controlat partida și au avut emoții doar în ultimul set pe care l-au câștigat după o frumoasă cursă de urmărire a gazdelor, care au condus cu 10-4 și 20-16.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): Suntem foarte fericiți că am obținut această victorie, în fața unei echipe care ne-a pus probleme mereu în ultimii ani. Acest succes ne conferă o anumită liniște, deoarece acum suntem cu un pas mai aproape de turneul pentru locurile 1-4.

În etapa următoare, programată sâmbătă 5 martie, Știința Explorări va juca pe teren propriu cu CSVM Zalău. Meciul se va disputa de la ora 16.30 în sala de sport a școlii gimnaziale Vasile Alecsandri.

Unirea Dej – Știința Explorări Baia Mare 0-3 (-21, -21, -22)

Unirea: Dascălu, Rocamora 18p, Dincă 9p, Mihălescu 7p, Mocanu 8p, Rus 3p, Kantor (libero). Au mai jucat: Gemănariu, Fuzeși și Gavriș (libero). Antrenori: Ovidiu Macarie și Tiberiu Szilagy.

Explorări: Râpeanu 3p, Cherbeleață 10p, Bălhăceanu 12p, Didorciuc 9p, Kovacs 6p, Coasă 9p, Domingos (libero). Au mai jucat: Veber, Nagy și Toth. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Darius Meșca (Zalău) și Constantin Botezatu (Piatra Neamț).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA