AcasăEvenimentSCOPUL ȘI MIJLOACELE - Social-democrații susțin că au stabilit agenda politică pentru...

SCOPUL ȘI MIJLOACELE – Social-democrații susțin că au stabilit agenda politică pentru primăvara asta

spot_img

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea a anunţat faptul că organizaţia judeţeană şi-a stabilit agenda politică pentru primăvara acestui an. Zetea a declarat că menținerea unității în partid este una dintre principalele preocupări ale PSD pentru primăvara anului 2015.

„Partidul Social Democrat trece acum printr-un moment de cumpănă și doar o acțiune comună și susținută a tuturor membrilor de partid, în vederea unei bune guvernări și a unei bune administrații, pot să ajute Maramureșul în continuarea politicilor benefice pentru cetățean. PSD Maramureș va susține, în această perioadă, o serie de puncte de vedere asumate în cadrul Comitetului Executiv Județean Lărgit, obiective împărtășite de către toți primarii PSD din județul nostru.

Scopul PSD este acela de a continua investițiile în proiectele Maramureșului, de a transforma acest partid într-o formațiune deschisă oamenilor, cu o viziune modernă și europeană, care să devină motorul schimbării politice în România. Totodată, PSD susține reducerea numărului de parlamentari și revenirea la votul pe listă, precum și păstrarea măsurilor de excludere pentru oricine alege să critice, din orgolii personale, măsurile sociale luate de Guvernul Ponta”, a declarat Zetea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA