AcasăActualitateŞCOALA ALTFEL - Poliţiştii, în dialog cu copiii din Sarasău lşi Săpânţa

ŞCOALA ALTFEL – Poliţiştii, în dialog cu copiii din Sarasău lşi Săpânţa

DISTRIBUIȚI

ŞCOALA ALTFEL  Fiecare copil are nevoie de un model din lumea adulţilor, care să-l inspire şi să-l motiveze în drumul lui în viaţă.

Un profesor, un poliţist, un sportiv pasionat de meseria sa, poate să transmită copiilor acea scânteie care să declanşeze o evoluţie spre performanţă, împlinire şi succes.

Iar când acel model este chiar părintele există toate premisele ca dezvoltarea copilului să fie una frumoasă şi armonioasă.

Iată de ce copiii care au părinţi poliţişti îşi doresc să se mândrească cu ei în faţa tuturor colegilor.
Iată de ce poliţiştii au răspuns cu atâta emoţie invitaţiei Şcolilor Gimnaziale din Asuaju de Sus, Sarasău şi Săpânţa de a participa la o programul „Şcoala altfel”.

Cu autospeciale, cu câini de urmă, cu sfaturi bune şi cu inima deschisă, poliţiştii de prevenire, de ordine publică şi cei rutieri s-au aflat azi în mijlocul copiilor şi au mai pus o cărămidă la stabilirea încrederii celor mici în forţa de acţiune a poliţiştilor.

„Copiii sunt liantul cel mai firesc pe care îl avem cu viitorul. Dacă noi, poliţiştii, îi învăţăm să dezvolte un comportament responsabil şi să conştientizeze riscurile la care se pot expune, îi ajutăm să crească în siguranţă.

Dacă noi, adulţii, le acordăm timp şi găsim calea cea mai potrivită pentru a le transmite câte ceva din experienţa noastră, nu facem decât să configurăm vremurile pe care le vom trăi”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Maramureş.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA