Acasăsinucidere maramuresScoala altfel la Bastionul Macelarilor din Baia Mare. Zilele Filmului Francez (VIDEO)

Scoala altfel la Bastionul Macelarilor din Baia Mare. Zilele Filmului Francez (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Maramureş şi Asociaţia Re/Creativ continuă inițiativa de a promova filme şi regizori ai unor ţări europene la Bastionul Măcelarilor în perioada 3-5 aprilie 2013 cu Zilele Filmului Francez, eveniment care face parte din Programul şcolar ”Să ştii mai multe, să fii mai bun! Şcoala Altfel” derulat în perioada 1- 5 aprilie 2013.Acest eveniment cultural cinematografic este organizat cu sprijinul Institutului Cultural Francez din Cluj Napoca, care a pus la dispoziţie 3 (trei) filme:

  • La petite Jérusalem /Micul Ierusalim, regizor Karin Albou
  • Je ne suis pas là pour être aimé /Nu mai vreau să fiu iubit, regizor Stéphane Brizé
  • Je crois que je l’aime /Cred că o iubesc, regizor Pierre Jolivet, filme de dragoste care aduc în prim plan problemele tinerei generaţii.

Filmele pot fi vizionate în cadrul Programului şcolar ”Să ştii mai multe, să fii mai bun! Şcoala Altfel” de către elevii de liceu, în mod organizat cu programare, începând cu ora 11.00, iar pentru publicul interesat, astfel:
Program de vizionare:
Miercuri 3 aprilie 2013: 19.00 Micul Ierusalim/ La petite Jérusalem (2005), 96’
Joi 4 aprilie 2013: 19.00 Nu mai vreau să fiu iubit / Je ne suis pas là pour être aimé (2005), 93’
Vineri 5 aprilie 201319.00 Cred că o iubesc / Je crois que je l’aime (2007), 90’
Filmele au subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Organizatori: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie, Institutul Cultural Francez din Cluj Napoca, Asociaţia Re/Creativ Baia Mare; Partener: Consiliul Judeţean Maramureș; Partener media: eMM, Graiul Maramureşului.

Alte activitati la Bastionul Macelarilor

Diferite ateliere de creaţie, dar şi vizionări de filme îi aşteaptă pe toţi cei care aleg să viziteze Bastionul Măcelarilor în „Săptămâna Altfel”. Activităţile pregătite pentru perioada 1-5 aprilie se adresează elevilor şi copiilor de toate vârstele care doresc să-şi dezvolte îndemânarea prin activităţi inovative.
Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Maramureş şi Asociaţia Re/Creativ organizeză în cadrul programului ”Să ştii mai multe, să fii mai bun! Şcoala Altfel” în perioada 1- 5 aprilie 2013, activităţi şi diferite ateliere de creaţie la Bastionul Măcelarilor din Baia Mare. Scopul acestora este de a contribui la educaţia şi implicarea tinerilor în viaţa culturală şi socială a comunităţii.
Programul special creat se adresează elevilor şi copiilor de toate vârstele, celor care şi-au propus să viziteze Bastionul Măcelarilor şi să-şi dezvolte îndemânarea prin activităţi inovative.
Activităţile se vor desfăşura la Bastionul Măcelarilor din Baia Mare în săptămâna 1-5 aprilie, între orele 8.30 şi 15.30.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA