spot_img
AcasăEvenimentȘCOALA ALTFEL LA BAIA MARE - Jandarmii montani maramureșeni i-au învățat pe...

ȘCOALA ALTFEL LA BAIA MARE – Jandarmii montani maramureșeni i-au învățat pe elevii de la Colegiul Economic „Pintea Viteazul” diferite tehnici pentru a fi în siguranță pe munte

DISTRIBUIȚI

ȘCOALA ALTFEL LA BAIA MARE  Cu ocazia desfășurării programului ,’Școala altfel’ organizat de către Colegiul Economic ‘Pintea Viteazul’ din Baia Mare, Postul de Jandarmi Montan Cavnic a primit vizita unui grup de 21 copii în ziua de joi, 2 noiembrie 2017.

Cu prilejul acestei vizite, jandarmii le-au prezentat copiilor reguli de conduită în mediul montan și protejarea acestuia, tehnici esențiale de supraviețuire pe munte, dotarea minimă obligatorie pe un traseu montan, locul recomandat pentru instalarea unei tabere, elemente de bază pentru consumarea apei din fântâni și văi de munte precum și alte pericole la care se expun pe timpul deplasărilor pe munte.

Copiii au fost instruiți de către jandarmi cum să acorde primul ajutor și cum să alarmeze echipele de salvare în caz de nevoie.

De asemenea, elevilor le-au fost prezentate aspecte cu privire la atribuțiile ce revin jandarmilor montani, dotarea specifică Jandarmeriei Montane, zona de responsabilitate ce revine Postului Montan de Jandarmi Cavnic.

Informații furnizate de IJJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA