spot_img
AcasăActualitateSocial„ȘCOALA ALTFEL” LA BAIA MARE – Jandarmii maramureșeni i-au învățat pe elevi...

„ȘCOALA ALTFEL” LA BAIA MARE – Jandarmii maramureșeni i-au învățat pe elevi cum să se ferească de pericole pe munte

DISTRIBUIȚI

„ȘCOALA ALTFEL” LA BAIA MARE  În cadrul proiectului naţional „Şcoala Altfel”, Planului anual de prevenire de la nivelul judeţului Maramureş şi al Campaniei Naţionale „Şcoala în siguranţă!”, în ziua de 24 aprilie a.c., jandarmii maramureşeni au desfăşurat o serie de activităţi educative cu elevii clasei a III-a A, „Step by Step” de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” şi cu elevii claselor V-VIII din cadrul Şcolii Gimnaziale „Petru Dulfu”, ambele din Baia Mare.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a prezentat aspecte referitoare la tehnici de supravieţuire în zona montană, metode de protecţie pe timpul drumeţiilor montane, prevenirea victimizării elevilor, dotarea jandarmilor în cadrul misiunilor de ordine publică şi în domeniul montan precum şi aspecte de interes pentru copii privind faptele antisociale.

Elevii ambelor şcoli s-au dovedit a fi foarte receptivi la subiectele prezentate, activitatea transformându-se într-un dialog permanent cu jandarmii.

Cele mai dese întrebări au fost despre modalitatea de desfăşurare a misiunilor executate de jandarmi cât şi modalităţile de a accede în Jandarmeria Română.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

citeşte şi DE 1 MAI – Vezi programul de lucru al casieriilor Vital în minivacanță

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA