spot_img
AcasăActualitate112„ŞCOALA ALTFEL” - Elevii Şcolii Gimnaziale Octavian Goga din Baia Mare, alături...

„ŞCOALA ALTFEL” – Elevii Şcolii Gimnaziale Octavian Goga din Baia Mare, alături de poliţişti

DISTRIBUIȚI

„ŞCOALA ALTFEL” Programul educaţional „Şcoala Altfel” continuă în săptămâna 23-27 aprilie în unităţile de învăţământ. Poliţiştii au din nou ocazia de a valorifica o nouă oportunitate de a populariza măsurile preventive pentru siguranţa elevilor.

Astăzi polițiștii maramureşeni de prevenire, ordine publică şi rutieri au venit în întâmpinarea solicitărilor elevilor Şcolii Gimnaziale Octavian Goga din Baia Mare care şi-au dorit să cunoască mai bine activitățile pe care le desfășoară poliția.

Poliţiştii nu s-au dus singuri, ci însoţiţi de câinii de urmă ai Grupei Canine, care au făcut deliciul celor prezenţi, prin câteva exerciţii demonstrative de urmărire şi prindere a infractorului.

Nici autospeciala din dotarea poliţiei rutiere nu a fost ignorată de copii, aceştia pornind sirenele pentru a le semnala tuturor cât sunt de încântaţi că poliţia a venit la şcoala lor.

Activităţile de informare a elevilor şi cadrelor didactice pe teme de educație rutieră, siguranța în mediul on line și importanța adoptării unui comportament civilizat vor continua pe tot parcursul săptămânii.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi BRACONAJUL, ASPRU PEDEPSIT – Acțiune a polițiștilor în Maramureșul istoric. Patru infracțiuni descoperite și amenzi de 10.000 de lei

ACCIDENT ÎN PASUL TIHUȚA – Impact frontal între o motocicletă și un autoturism

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA