AcasăActualitateŞCOALA ALTFEL - Elevi de la Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu”, în vizită...

ŞCOALA ALTFEL – Elevi de la Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu”, în vizită la Instituția Prefectului

DISTRIBUIȚI

 

ŞCOALA ALTFEL În cadrul săptămânii Școala Altfel, un grup de aproximativ 30 de elevi de la Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu” din Baia Mare a vizitat Instituția Prefectului.

Elevii au fost însoțiți de profesorii Adela Nechita, Ramona Buhai, Eugenia Pupița, Manuela Codre, Iulia Hojda, Ciprian Morar și Nicoleta Chendea.

Grupul a fost primit mai întâi de subprefectul Gavriș Ardelean, care a fost și el elev al aceluiași liceu, absolvit în 1986. Subprefectul a încercat să le arate adolescenților cât este de interesant să lucrezi în administrație și le-a povestit câteva curiozități din vremea când el era licean.

nenitescu (6)

Întrebat de ce este nevoie pentru a fi un bun subprefect, Gavriș Ardelean a spus: “de multă experiență și de o bună cunoaștere a legislației în domeniul administrativ”. Apoi, el le-a spus celor prezenți: “Fiecare elev trebuie să conștientizeze de mic că doar prin învățătură se poate realiza.”

Adolescenții au vizitat, de asemenea, Serviciul Juridic și Serviciul Afaceri Europene, Dezvoltare Economică și Conducerea Serviciilor Publice Deconcentrate, unde au primit explicații cu privire la activitatea acestora.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA