AcasăEvenimentSportSCHIMBĂRI LA VICECAMPIOANA ROMÂNIEI – CSM Știința se desparte de talonerul Florin...

SCHIMBĂRI LA VICECAMPIOANA ROMÂNIEI – CSM Știința se desparte de talonerul Florin Vasile și îi urează bun venit centrului Khvicha Jgerenaia

DISTRIBUIȚI

SCHIMBĂRI LA VICECAMPIOANA ROMÂNIEI  Cu opt zile înaintea startului oficial al stagiunii 2018-2019, conducătorii C.S.M.Știința Baia Mare reușesc achiziționarea jucătorului cu profil defensiv Khvicha Jgerenaia. Născut pe data de 3 martie 1996 în Georgia la Khobi un oraș cu doar 5.800 de locuitori, centrul de doar 22 de ani și 5 luni a început rugby-ul la vârsta de 14 ani.

Patru ani mai târziu, în 2014 Khvicha Jgerenaia debuta în SuperLiga Ucraineană de Rugby sub culorile formației Rugby Club Kredo 63 Odessa. După alți patru ani petrecuți în acest important oraș port (situat în nord-vestul Mării Negre, așezare ce însumează o populație de 1.010.500 de locuitori), puternicul centru de origine gruzină (1,80 m – 90 kg) semnează cu vicecampioana României, C.S.M.Știința Baia Mare un contract valabil pe o perioadă de 3 ani.

În același timp, formația băimăreană se desparte de un jucător. Călin Matei președintele clubului de rugby C.S.M.Știința Baia Mare, a dat publicității despărțirea oficială a clubului de talonerul Florin Vasile Bârdașu (n.23 septembrie 1991).

În urma dezlegării dată de club puternicul jucător de profil ofensiv (1,74 m – 104) va evolua începând din această vară la C.S.M.București sub comanda fostului tehnician al zimbrilor Eugen Apjok. Pentru activitatea depusă sub culorile vicecampioanei României conducerea C.S.M.Știința Baia Mare îi mulțumește și îi dorește mult succes pe viitor.

 

Sursă info și foto: Rugby Baia Mare /Alin Boțioc

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA