AcasăAdministrațieSCHIMBĂRI LA SPAS BAIA MARE - Primarul anunță concurs pentru director și...

SCHIMBĂRI LA SPAS BAIA MARE – Primarul anunță concurs pentru director și eliminarea discrepanțelor salariale

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCHIMBĂRI LA SPAS BAIA MARE În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate vineri, 30 martie, Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare a făcut precizări legate de situația Serviciului Public Asistență Socială, al cărui director, Bogdan Gavra si-a anuntat astăzi demisia.

“Am demarat procedura pentru un concurs şi pentru a selecta o persoană performantă, trasparentă şi în respect faţă de Lege care să coordoneze acest Serviciu Public de Asistenţă Socială, la fel cum după sărbătorile de Paşti vom transmite Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici noua organigramă”, a spus primarul.

Acesta a mai adăugat că în cadrul SPAS Baia Mare se vor face şi unele modificări, respectiv faptul că vor fi eliminate complet discrepanţele salariale între angajaţi.

“Va trebui să tratăm într-un mod foarte serios modul în care este organizat Serviciul Public de Asistenţă Socială. Astăzi există o separare foarte dramatică a personalului din Serviciul Public de Asistenţă Socială.

Unii sunt transferaţi pe proiecte cu finanţare europeană unde se câştigă sute de milioane de lei, alţii rămân la Asistenţă Socială, alţii care nu sunt atât de simpatici unora rămân la Serviciul de Asistenţă Socială pe un salariu mediocru, pe un salariu reduc şi bineînţeles că intervine un conflict între cele două categorii, cei care câştigă mult şi cei care câştigă puţin.

Vom echilibra prin prezenţa noului director care va fi selectat în cel mai riguros mod, vom echilibra această situaţie şi consider că această epocă de stat în stat pe care a iniţiat-o Serviciul Public de Asistenţă Socială, respectiv conducerea Serviciului Public de Asistenţă Socială, s-a încheiat.

SPAS aparţine municipiului Baia Mare, este în subordinea Consiliului Local şi sub coordonarea mea şi consider că orice lucru pe care îl face acest serviciu îl face în raport cu principiile pe care le are autoritatea locală cu proiectele şi strategiile pe care le are Consiliul Local, respectiv primarul şi nu raportându-se la mofturile, proiectele personale, ideile pe care le au alţii care n-au nicio treabă cu tot ceea ce înseamnă administraţie locală, respectiv principiile după care funcţionează administraţia locală”, a mai adăugat Cherecheş.

Sursa info. eMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA