AcasăActualitatePoliticSCHIMBARE - Vasile Vlasin a fost demis din functia de presedinte al...

SCHIMBARE – Vasile Vlasin a fost demis din functia de presedinte al PPDD Maramures

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vineri dimineata, la sediul filialei Maramures a ajuns o adresa semnata de Simona Man, presedintele PPDD, prin care Vasile Vlasin a fost schimbat din functia de presedinte interimar, incepand cu data de 6 iunie 2013. Vlasin a ocupat aceasta functie dupa ce, aceeasi Simona Man, l-a mazilit pe Pamfil Cristea, presedintele fondator al filialei.

In locul lui Vlasin a fost numit Nutu Fonta, deputat in colegiul Borsa-Viseu, cel care si-a negociat pana mai ieri trecerea la Partidul Conservator. El are ca principala misiune organizarea alegerilor in cadrul organizatiei, programate sa se desfasoare in luna iulie. Vasile Vlasin se afla de cateva saptamani in vizorul conducerii centrale, schimbarea lui fiind decisa cu ceva timp in urma.

Principalul motiv invocat de Simona Man se leaga de modul in care a fost gestionata criza din Consiliul Judetean Maramures, unde Vlasin a formulat demersurile necesare in vederea inlocuirii celor trei consilieri ai partidului cu alte trei persoane aflate pe lista suplimentara. Proiectul de hotarare nu a fost aprobat la ultima sedinta a CJ din mai multe motive, cei trei poporeni prelungindu-si sederea cu cel putin o luna. Decizia inlocuirii lor se va pune in aplicare, chiar daca Vasile Vlasin nu mai este presedinte.

Pentru sefia filialei maramuresene cele mai mari sanse de castig le au Nutu Fonta si Dorin Sabo, actualul prim-vicepresedinte. Calculele sumare facute la nivelul organizatiilor indica faptul ca Dorin Sabo va castiga fara probleme disputa cu mai putin experimentatul deputat Fonta.
Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA