spot_img
AcasăNews AlertSCHIMBARE OPORTUNĂ - Din sezonul viitor CS Minaur redevine HCM BAIA MARE

SCHIMBARE OPORTUNĂ – Din sezonul viitor CS Minaur redevine HCM BAIA MARE

spot_img

DISTRIBUIȚI

În cadrul conferinței de presă organizată de către primarul Municipiului Baia Mare, dl. Cătălin Cherecheș, joi, 7 martie 2019, acesta a declarat faptul că începând cu sezonul 2019/2020, echipa feminină a CS Minaur va reveni la vechea denumire, respectiv HCM Baia Mare.

„Din sezonul viitor nu se va mai numi CS Minaur, ci HCM. Echipa de handbal fete se va reașeza într-o logică normală, iubită de către spectatori, de către băimăreni, de către români și se va numi, așa cum este normal, HCM Baia Mare.” Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

De asemenea, tot în cadrul conferinței de presă a fost reconfirmată pentru sezonul 2019/2020 conducerea tehnică a echipei feminine, respectiv: Daniel Kotecz (Team Manager), Costică Buceschi (Antrenor principal), Magdalena Kovacs (Antrenor secund) și Claudia Cetățeanu (Antrenor cu portarii).

„Sunt bucuros în primul rând că rămân la echipă și avem continuitate, deoarece tot timpul am fost adeptul proiectelor pe termen lung, pentru că performanța nu poate să apară peste noapte. Sperăm din tot sufletul să reclădim și să facem o echipă care să reușească aceleași performanțe pe care le-a făcut HCM-ul”, a declarat Costică Buceschi.

“Performanța pe care am făcut-o ca jucătoare, am făcut-o doar în acest oraș – Baia Mare – și la fel vreau să o fac ca și antrenoare. Am avut-o cu HCM-ul în perioada 2011-2014 și sper să fie și de acum înainte. Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi, celor care au avut încredere în noi și ne-au adus din nou la cârma aceste echipe, dlui. Primar și suporterilor care sper să fie alături de noi tot timpul.” a declarat Magdalena Kovacs.

“Mulțumesc conducerii administrative, dlui. Primar, colegilor că au avut încredere în mine, eu fiind la început de drum în cariera de antrenor. Sper să am aceleași performanțe în cariera de antrenor cum au fost cele din cariera de jucătoare și împreună să formăm același grup care a fost cândva la Baia Mare.” a declarat Claudia Cetățeanu.

Pentru sezonul viitor conducerea tehnică are în vedere consolidarea echipei existente și completarea acesteia cu câțiva piloni importanți pe posturile deficitare, a căror experiență să contribuie la îndeplinirea obiectivelor pe termen mediu și lung ale clubului.

 

Informații furnizate de către Minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA