AcasăEvenimentSCHIMBARE DE MENTALITATE ŞI LUPTA ÎMPOTRIVA DISCRIMINĂRII - Președintele celui mai non-conformist...

SCHIMBARE DE MENTALITATE ŞI LUPTA ÎMPOTRIVA DISCRIMINĂRII – Președintele celui mai non-conformist ONG vine în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

SCHIMBARE DE MENTALITATE ŞI LUPA ÎMPOTRIVA DISCRIMINĂRII Cornel Marian Hoza, președintele asociației Beard Brothers va susține luni, 26 martie, de la ora 15, în amfiteatrul Facultății de Litere a Centrului Universitar Nord, un atelier despre Voluntariat pentru viitor.

Asociația Beard Brothers, cu sediul central în Cluj-Napoca, este o frăție a bărboșilor, care de 4 ani luptă pentru a schimba mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel.

Din 2015 s-a înființat și divizia de fete, The Sisterhood. În prezent asociația are peste 500 de voluntari în toată România, având filiale în mai multe orașe din țară.

În Baia Mare filiala este activă din luna septembrie 2017 și au desfășurat deja câteva acțiuni stradale și două campanii de strângere de fonduri.

Dacă te-ai întrebat care este povestea celui mai nonconformist ONG din România și
vrei să afli cum reușeșc frații și surorile de la Beard Brothers să implementeze campanii cu mare impact social și să organizeze cele mai cool evenimente, dacă vrei să știi cum este să ai peste 500 de voluntari răspândiți prin toată România sau cum este să fii unul dintre ei atunci rezervă-ți locul la [email protected] sau la numărul de telefon 0757-985.937.

Intrarea la eveniment este gratuită însă locurile sunt limitate.

“Volunteering for the future“ face parte din seria BoostInoo Talks organizat în cadrul proiectului Boosting Social Innovation – BoostInno care are ca scop promovarea inovării sociale, proiect în cadrul căruia Municipiul Baia Mare este partener.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA