spot_img
AcasăActualitate112SCENE ÎNFIORĂTOARE - Un bărbat a fost omorât cu furca în Vaslui, sub...

SCENE ÎNFIORĂTOARE – Un bărbat a fost omorât cu furca în Vaslui, sub privirile a cinci copii

DISTRIBUIȚI

SCENE ÎNFIORĂTOARE Într-un sat din Vaslui un bărbat a fost omorât cu furca de un vecin cu care s-a luat la ceartă. La crima sângeroasă au asistat nu mai puțin de cinci copii.

Printre ei s-a numărat și fată de 12 ani, care a leșinat când și-a văzut tatăl plin de sânge. Autorul crimei a fost reținut, iar, potrivit anchetatorilor, acesta a mai fost condamnat pentru tentativă de omor, vătămare corporală și furturi.

Scandalul, care a degenerat în violențe, a avut loc în comuna Ciocani, județul Vaslui. Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, și-a ieșit din fire, după ce a văzut că vecinul său a intrat cu animalele să pască pe terenul său cu lucernă. Bărbații au început să se înjure și să se amenințe, iar până la bătaie nu a fost decât un pas, scrie vremeanoua.ro.

Mitriță Poenaru, zis Sîlică, s-a năpustit asupra bărbatului pe care l-a atacat cu o furcă.

„A luat furca și i-a aplicat victimei o lovitură în față, cu coarnele. Victima a căzut jos, iar autorul a continuat să o lovească peste tot corpul, atât cu coarnele, cât și cu muchia, până când a sărit partea metalică a furcii din coadă. Abia atunci și-a luat furcă și a plecat acasă”, a precizat procurorul criminalist Alice Ruja.

La violențe au asistat nu mai puțin de cinci copii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Este vorba despre doi nepoți ai agresorului și despre trei copii ai victimei. Fiica lui Bîclea Toniță, bărbatul care a atacat cu furca, a leșinat, după ce și-a văzut tatăl într-o baltă de sânge.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost transportat în comă de gradul IV la spitalul de neurochirurgie din Iași. Din cauza rănilor grave, bărbatul a murit, luni, cu toate eforturile medicilor de a-l salva.

Între timp, autorul crimei a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii spun că bărbatul, care și-a ucis vecinul cu furca, este cunoscut în sat ca fiind extrem de violent. De altfel, anul trecut s-a luat la bătaie chiar cu viceprimarul comunei, Gheorghe Nechita. Acesta a fost la un pas de moarte, după ce individul l-a atacat cu o secure.

Cel poreclit Pițoi a fost surprins de primar, în timp ce se afla cu vacile la păscut pe o lizieră amenajată de Primărie cu bani europeni. Poenaru a mai făcut pușcărie pentru vătămare corporală, furturi și tentativă de omor.

În urmă cu șase ani, un bărbat din comuna Focuri, județul Iași, și-a omorât soţia cu furca, pentru că a întârziat prin vecini.

sursa INFO

sursa FOTO

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA