AcasăActualitate112SCENE INCREDIBILE ÎN BAIA MARE - Umărit național, prins de mascați pe...

SCENE INCREDIBILE ÎN BAIA MARE – Umărit național, prins de mascați pe bulevardul București din oraș

DISTRIBUIȚI

SCENE INCREDIBILE ÎN BAIA MARE  Poliţiştii maramureşeni au depistat şi reţinut un bărbat, dat în urmărire naţională pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ieri, 6 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Maramureş – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, au efectuat o acţiune ce a avut ca scop depistarea şi reţinerea persoanelor urmărite la nivel naţional.

Astfel, într-un bloc situat pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare, poliţiştii au depistat un bărbat care era dat în urmărire naţională. Pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis la sfârşitul lunii ianuarie a.c. mandat de executare a pedepsei de doi ani şi două luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în comuna Valea Vinului, judeţul Satu Mare, a fost încarcerat şi depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA