spot_img
AcasămodeleSCENE INCREDIBILE – Au făcut sex chiar în curtea Spitalului din Satu...

SCENE INCREDIBILE – Au făcut sex chiar în curtea Spitalului din Satu Mare

DISTRIBUIȚI

SCENE INCREDIBILE  Doi tineri cu pofte trupești nu au mai avut răbdare să ajungă acasă și s-au dezlănțuit chiar în spațiul public. Cei doi au lăsat orice rușine deoparte și au întreținut relații sexuale, în ziua mare, chiar în curtea spitalului.

Un cuplu de tineri nu s-a mai putut abține, iar în absența unui spațiu privat, au ales să facă sex chiar în curtea Spitalului Județean Satu Mare. Ascunși după mai multe tomberoane, cei doi tineri și-au dat frâu liber nevoilor intime.

Ghinionul lor a făcut ca un șofer care se afla în imediata apropiere să îi imortalizeze. Cu toate că bărbatul a văzut că este fotografiat nu a părut prea deranjat de acest fapt. Și-a văzut în continuare de treabă.

Legea este severă pe hârtie cu astfel de fapte

SCENE INCREDIBILE

„Practicarea relaţiilor sexuale în public sau săvârşirea de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora constituie contravenţie şi se pedepsesc de lege cu amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 RON”, arată legislația în vigoare.

Polițiștii pot să îi amendeze pe amatorii de sex în public, dacă îi prind asupra faptului. Dacă Poliţia Locală poate doar să îi amendeze pe amatorii de sex în locuri publice, poliţiştii pot recurge la măsuri drastice. În asemenea cazuri, se poate reţine infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA