AcasăActualitate112SCENE DRAMATICE LA IAŞI - O studentă la Medicină s-a aruncat în...

SCENE DRAMATICE LA IAŞI – O studentă la Medicină s-a aruncat în gol de la mansarda unui bloc

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCENE DRAMATICE LA IAŞI O tânără studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” s-a aruncat în gol de la mansarda unui bloc cu patru etaje.

 

Potrivit BZI.ro, fata trecea printr-o depresie severă după ce, în urmă cu două săptămâni, a pus punct unei relaţii pe care o avea cu un tânăr.

Aseară, sora ei a sunat la numărul unic de urgenţe 112 şi a cerut ajutorul medicilor spunând că tânăra a sărit de pe bloc.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical SAJ Iaşi care i-a acordat tinerei primele îngrijiri,  apoi a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon.

Ulterior, starea ei s-a agravat, iar acum se află în comă de gradul 2-3, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

„Am fost solicitaţi printr-un apel la 112 efectuat la ora 21.42 să intervenim în cartierul Bularga, pentru o victima căzută de la etaj.

A fost imediat dirijat un echipaj medical de urgenţă tip C2 cu medic, care la locul solicitării a găsit o tânăra, în vârstă de 19 ani, ce prezenţa sângerare la nivelul cavităţii bucale, fracturi dentare, fractură humerus drept, traumatism coloana cervicală, traumatism coloana toracala, traumatism cranian închis şi că observaţie, o fractură femur stâng.

După acordarea asistenţei medicale la faţa locului, pacienta a fost transportată sub monitorizare la secţia UPU a Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi pentru investigaţii de specialitate”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Acum ea se află în Clinică de Anestezie şi Terapie Intensivă (AŢI) unde este intubată şi ventilată mecanic.

Potrivit jurnaliştilor ieşeni, tânăra lua tratament pentru depresie, iar familia acesteia ştia că trece printr-o perioadă mai grea.

Pe de altă parte, la UMF era cunoscută drept o studentă conştiincioasă, care a luat o notă foarte bună la admitere.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA