AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ SCENE DE GROAZĂ ÎN MARAMUREȘ -Păstor bătut fără milă de un...

ACTUALIZARE/ SCENE DE GROAZĂ ÎN MARAMUREȘ -Păstor bătut fără milă de un localnic, cu o bâtă

DISTRIBUIȚI

SCENE DE GROAZĂ ÎN MARAMUREȘ   Imagini incredibile în Maramureș. Un păstor din localitatea Suciu de Jos a primit o bătaie cruntă din partea unui sătean.

Potrivit BaiaMare24, totul s-ar fi înâmplat după ce păstorul, care avea în grijă aproximativ 80 de bovine, ar fi scăpat din ochi trei dintre ele, acestea intrând pe terenul localnicului, teren pe care era cultivat porumb.

Fără să mai stea pe gânduri și cu judecata întunecată de furie, săteanul a luat o bâtă și l-a lovit pe păstor până la epuizare.

După ce l-au văzut pe păstor, mai mulți localnici ai sunat imediat la 112 și un echipaj de ambulanță a ajuns la fața locului, transportându-l ulterior pe păstor la spital.

 

Actualizare:

 

Polițiștii maramureșeni intervin în cazul păstorului bătut fără milă de un un tânăr de 26 de ani. Potrivit axanews.ro, agresorul ar fi din Baia Mare iar victima din localitatea Budești. Mai mult, se pare că bâta nu a fost singura armă folosită de agresorul dezlănțuit. Acesta l-ar fi lovit în repetate rânduri cu un bici pe păstor.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire. Polițiștii fac cercetări cu privire la acest caz, urmând ca, la finalul acestora, să dispună măsurile legale”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA