spot_img
AcasămodeleSCENE DE GROAZĂ - Desfigurată cu un cater și o șurubelniță în...

SCENE DE GROAZĂ – Desfigurată cu un cater și o șurubelniță în fața Palatului Administrativ

DISTRIBUIȚI

Scene de groază petrecute astăzi în fața Palatului Administrativ Satu Mare, intrarea de lângă patinoar. O femeie a fost desfigurată de cel care ar fi trebuit în mod normal să o protejeze și să o iubească. Se pare că o discuție mai aprinsă între cei doi s-a terminat cu sânge.

Femeia împreună cu bărbatul cu care trăia în concubinaj se îndreptau spre primărie pentru niște acte, când, din motive încă necunoscute, bărbatul a atacat-o pe femeie cu un cater și cu o șurubelniță. Până să îl poată cineva opri acesta a reușit să își taie concubina pe frunte cu obiectele pe care le avea asupra sa.

Întreaga scenă a fost observată de jandarmul de la poarta clădirii, care și-a chemat rapid colegii în ajutor. Din păcate pentru chipul femeii a fost prea târziu, aceasta fiind găsită sângerând de către oamenii legii, care i-au acordat și primul ajutor și care l-au reținut pe bărbatul agresiv.

desfigurata1Femeia a fost preluată de către un echipaj medical pentru a-i oferi îngrijirile necesare, aceasta fiind transportată la spital pentru investigații amănunțite. Bărbatul a fost reținut, față de acesta pornindu-se cercetări ale organelor legii.

Sursa foto: Gazeta de Nord-Vest. Sursa text: ObiectivSM.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA