spot_img
AcasăNews AlertSCENARIU ROȘU - Încă doi elevi, dar și doi profesori infectați cu...

SCENARIU ROȘU – Încă doi elevi, dar și doi profesori infectați cu COVID-19 la școala „Lucian Blaga” din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Au trecut deja câteva zile de la primul caz confirmat la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Baia Mare. Atunci, autoritățile au confirmat infectarea cu Sars-CoV-2 a unui elev. Doar elevii din clasa copilului respectiv au fost nevoiți să își desfășoare orele online, aceasta fiind măsura propusă de către conducerea școlii.

Acum, încă doi elevi, dar și două cadre didactice au fost depistate pozitiv la testul pentru Coronavirus. Astfel, timp de 14 zile, școala trece în scenariul roșu, respectiv orele se vor desfășura exclusiv ONLINE pentru toți elevii.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a două cadre didactice și a doi elevi infectați cu SARS-CoV-2 de la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Baia Mare. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat și a elevilor. S-a procedat la dezinfecția unității de învățământ. Cursurile la unitatea de învățământ sunt suspendate pentru o perioadă de 14 zile și se vor desfășura exclusiv online. Reiterăm, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru”, se arată în comunicatul CJSU Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA