AcasăActualitate112SCENĂ RUPTĂ DIN FILME ÎN BAIA MARE - Un tânăr a furat...

SCENĂ RUPTĂ DIN FILME ÎN BAIA MARE – Un tânăr a furat un ghiozdan plin cu țigări de la un bărbat care le furase de puțin timp dintr-un magazin

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au reuşit documentarea activităţii infracţionale a două persoane, care au fost reţinute pentru 24 de ore şi au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la I.P.J. Maramureş.

Într-un caz este vorba despre un tânăr de 27 de ani din Baia Mare care ar fi sustras mai multe ţevi de cupru dintr-o locuinţă de pe strada Păşunii.

A doua persoană reţinută este un băimărean de 23 de ani, care este cercetat pentru tâlhărie calificată. În noaptea de 13/14 noiembrie, acesta a deposedat prin violenţă un bărbat de rucsacul în care victima avea ţigări…proaspăt furate. În fapt, la data de 14 noiembrie 2020, orele 03:15, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic, de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că din interiorul unui magazin alimentar din Piața Revoluției au fost sustrase bunuri.

La fața locului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică care în urma verificărilor efectuate, împreună cu agenții de pază, au identificat o persoană bănuită de comiterea faptei : un bărbat de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a spart cu un bolovan geamul de la ușa de la intrarea în magazin, a intrat în interior, de unde a sustras aproximativ 80 de pachete de țigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 2.500 lei. Doar că, în momentul în care a vrut să părăsească magazinul, a fost interceptat de către un alt tânăr care i-a luat ghiozdanul în care avea pachetele de țigarete sustrase. Bărbatul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti la acea dată şi ulterior a fost arestat preventiv. Ieri i s-a alăturat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi cel care i-a dejucat planurile.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA