AcasăActualitateSCENĂ HALUCINANTĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN - Medic către pacientă: „Ai figuri în...

SCENĂ HALUCINANTĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN – Medic către pacientă: „Ai figuri în cap după ce am șters bătrânii la c… în străinătate?”

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCENInformații revoltătoare despre comportamentul unor medici care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare au fost transmise de către o băimăreancă, pacientă la UPU și publicate de site-ul VasileDale.ro.

Potrivit femeii, angajații din UPU a Spitalului Județean din Baia Mare s-au comportat exemplar, însă problemele au apărut în momentul în care, având picioarele luxate, a fost trimisă la secția de Radiologie a spitalului.

Acuzațiile pe care le aduce băimăreanca angajaților de la Radiologie sunt grave. Mai exact, femeia susține că a fost făcută „zdreanță împuțită” de către un medic, aparent fără nici un motiv. Redăm integral mesajul trimis:

Am ajuns la UPU cu ambele picioare luxate. La Urgență m-au primit foarte repede. A venit un medic amabil și m-a consultat. A decis să mă trimită pentru a mi se face o radiografie la ambele glezne.

Brancardierul i-a spus politicos soțului meu să rămână jos și să nu mă însoțească (știa el ce știa). Am ajuns la radiologie unde a venit o doamnă doctor extrem de educată. A început să mă apese puternic peste umflătura de la picior de am început să urlu de durere. Dânsa mi-a spus pe un ton ridicat: ce te smiorcăi. I-am spus că mă doare și că sunt om și nu pot să nu îmi exprim durerea. Dânsa a continuat să îmi vorbească pe un ton ridicat. I-am spus doar să mă respecte pentru că și eu o respect. Nu știam cum se numește și i-am cerut să îmi spună numele pentru a face o reclamație pentru comportamentul dânsei față de mine, față de pacient. Nu a vrut să îmi spună. Ba mai mult m-a făcut zdreanță împuțită. Am fost șocată când am auzit așa ceva. Nu îmi venea să cred ce aud. I-am cerut să mă respecte. I-am spus că nu așa se vorbește cu un pacient. I-am spus că și eu am muncit în sistemul sanitar și am învățat multe. Din păcate, în România, mulți dintre medici pur și simplu nu știu să își respecte pacienții.

În acel moment m-a întrebat că cine sunt eu și că ce îs cu figurile astea. Că am figuri în cap după ce am șters bătrânii la c… în străinătate? Acolo mai erau patru persoane, pacienți, care așteptau. Pur și simplu nu aveau curajul să spună nimic. Stăteau cu capul în pământ, rușinați. Nimeni nu a vrut să îmi spună numele doamnei doctor. Toată lumea mi-a spus că o să îl aflu pe foaia de la urgență. De acolo m-au dus la un ortoped pentru a interpreta radiografia, apoi din nou în UPU. Acolo am întrebat din nou cum o cheamă pe doamna doctor radiolog. Atunci am observat că a pus parafa doar pe exemplarul ce rămânea la medicul din urgență. I-am explicat și dânsului ce am pățit și că vreau să depun o plângere pentru că mi-a vorbit cum mi-a vorbit”, a scris femeia.

 

Sursă info și foto: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA