AcasăActualitate112SCENĂ HALUCINANTĂ LA BORȘA - Femeie însărcinată, bătută de patronul unei pensiuni

SCENĂ HALUCINANTĂ LA BORȘA – Femeie însărcinată, bătută de patronul unei pensiuni

DISTRIBUIȚI

SCENĂ HALUCINANTĂ LA BORȘA  Pe adresa site-ului VasileDale.ro a venit un mesaj din partea unui cititor din orașul maramureșean Borșa. Acesta a povestit clipele de coșmar prin care a trecut el, soția lui și un alt cuplu de maramureșeni. Totul după un incident minor, dar care a escaladat după ce și-a făcut apariția patronul unei pensiuni din orășelul de la poalele Pietrosului. Redăm mesajul acestuia, dar și poziția Inspectoratului Județean al Poliției Maramureș.

Azi noapte, în jurul orei 01.00-01.30 eram în trecere prin orașul Borșa, Maramureș împreună cu prietena mea. Aceasta era la volanul autoturismului. Alături de noi era încă un prieten cu logodnica lui însărcinată.

Când am trecut pe lângă localul Fântânele, un bulgăre de zăpadă a venit aparent de nicăieri în parbrizul autoturismului pe care l-a fisurat. Am oprit să vedem ce s-a întâmplat și cine a aruncat cu zăpadă, pentru a putea rezolva problema civilizat. A ieșit doamna patroană a localului, care a înțeles ce s-a întâmplat și ne-a spus să revenim mâine pentru a ne plăti parbrizul de la mașină.

Doar că între timp a ieșit patronul localului, soțul doamnei. Era revoltat și pus pe scandal. Fără să știe ce s-a întâmplat, fără să știe despre ce a fost vorba a sărit la bătaie la prietenul meu. Logodnica lui însărcinată a intervenit, între ei, moment în care domnul a lovit-o la nivelul feței.

După tot incidentul am mers la Urgență Spitalului cu femeia deoarece era traumatizată și speriată. A venit și un echipaj al POLIȚIEI la fața locului, dar a plecat exact cum a venit! Unde este dreptatea în acest oraș? Trăim în Vestul Sălbatic? Am ajuns să stăm să vedem cum ne lovesc soțiile, iubitele, prietenele? Am ajuns să nu mai putem face nimic?” este mesajul primit pe adresa [email protected] de la Iulian.

 

Ce spune Poliția?

 

Polițiștii au fost sesizați cu privire la un incident produs la Borșa. Aceștia au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și loviri sau alte violențe”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș, potrivit VasileDale.ro

 

Sursă info: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA